Matematik

annuitetslån

10. januar 2012 af farh0093 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor stor er rentesatsen pr. kvartal, når den udgør 12 % p.a.? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2012 af mathon

                      (1+rkvart)4 = 1,12

                      1+rkvart = 1,121/4

                       rkvart = pkvart/100 = 1,121/4 - 1

                       pkvart = (1,121/4 - 1)·100


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

- hvor r er rentesatsen som decimalbrøk og p er rentesatsen i %


Skriv et svar til: annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.