Matematik
Differentialligning
07. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg vil gerne ved, hvilken metode jeg skal bruge til nedstående ligning:
dy/dx = (12x-y)/(x+2y)
Kan seperations metode virke?
Punktet P(7,9) går gennem integralkurve. Jeg skal bestemme tangenten til P og bestemme a, for y=ax er løsning.
dy/dx = (12x-y)/(x+2y)
Kan seperations metode virke?
Punktet P(7,9) går gennem integralkurve. Jeg skal bestemme tangenten til P og bestemme a, for y=ax er løsning.
Svar #1
09. september 2003 af SP anonym (Slettet)
Er du sikker på at du skal løse den differentialligning du har skrevet. Den ligger over det normale gym. pensum, og sep.metoden kan ikke anvendes.
Du kan godt finde tangenten uden at løse dif.lign.
Tangentens hældning finder du ved at indsætte P´s koordinater i dif.lign.
Du kan godt finde tangenten uden at løse dif.lign.
Tangentens hældning finder du ved at indsætte P´s koordinater i dif.lign.
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
