Matematik

indekstal

14. januar 2012 af Heradua (Slettet) - Niveau: C-niveau

Der er to år 2006 og 2009. Indekstal for brød i 2006 er 117 og 2009 er 137. En pakke brød af bestemt mærke kostede 15 kr i 2006. Hvad kostede den tilsvarende pakke i 2009? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2012 af SuneChr

117 / 15   =   137 / x     hvor x er brødprisen i 2009


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

15*137/117=19,7 kr

Ved ikke om det er helt rigtigt.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2012 af 123434 (Slettet)

2#

Jeg har lavet en fejl

15*137/117=17,56kr

 


Skriv et svar til: indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.