Matematik

hjælp

15. januar 2012 af mubi (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej hej

 

hvem kan hjælpe mig

 S = 2,4 p  - 4,1r

P = 7  R = 2.

-----------

s/3 + 4,5 t

S = 15 t = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2012 af SuneChr

Det er uforståeligt. Gør det klart, hvad der er givet, og hvad man skal finde ud af.


Svar #2
15. januar 2012 af mubi (Slettet)

det er bogstavs regning. så jeg forstår ikke det er uforståeligt

 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.