Almen studieforberedelse (AT)

Dansk skriftlig fremstilling fsa flystyrtet

15. januar 2012 af ramiac (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg vil gerne spørge nogen, som har haft afgangsprøver. Dansk skriftlig fremstilling omkring flystyrtet. Mon er det en novelle, eller et debatindlæg, og hvordan sættes det op. I kolloner, eller skrives det på den almindelige måde. Ligesom man f.eks skriver en novelle og hvad skal der til at lave et debatindlæg?


Brugbart svar (4)

Svar #1
17. januar 2012 af Rosendahl9 (Slettet)

Det kommer an på hvordan opgaven er skrevet op på.

 

Et debat oplæg skal du debatere med dig selv om holdningerne omkring flystyrtet? Var det pilotens fejl eller var det noget med flyet. du skal derefter agumentere/debatere med dig selv, om hvilken mulighed, der er den bedst mulige. 

Hvordan det opstilles er op til en selv. 


Svar #2
18. januar 2012 af ramiac (Slettet)

jeg har lige dansk skriftlig fremstilling og jeg fik at vide, at det ikke var et debatindlæg det  var en øjenvidneberetning som jeg skrev på 1 side der svarede til 542 ord men er det nok det er første gang jeg skriver en øjenvidneberetning og ved ikke hvordan man skriver det så er der nogen der kan sige det.


Svar #3
19. januar 2012 af ramiac (Slettet)

mine venner mener at det skal stilles op i spalter så den skal ligne en artikel og der skal være 3 og 2 linjeafstannd er det rigtigt jeg har set nogen fra 9 klasse som også har lagt den på nettet og der var ingen spalter eller linjeafstand og de fik en 12


Skriv et svar til: Dansk skriftlig fremstilling fsa flystyrtet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.