Matematik
moms
17. juni 2005 af
Himal (Slettet)
jeg skal lave et regne ark der kan finde en pris uden moms feks 5140,- pris uden moms =4112
Hvordan er formlen??
Hvordan er formlen??
Svar #3
17. juni 2005 af Therackoo (Slettet)
Du kan f.eks. gøre det sådan: (Hvis du kan se hvad det forestiller) :D
^|----A---|B|-------C-------|D|
1|5140,00 | |fx=sum(A1)*0.8 | |
2|1260,00 | |fx=sum(A2)*0.8 | |
3|
Det der står i C1 bliver så automatisk til 4112,00
Det eksempel jeg har lavet i A2 bliver så til 1008 i C2.
Note: Hvis du bruger Microsoft Excel, skal du huske at et "komma" laves ved et "punktum".
---
Therackoo :D
^|----A---|B|-------C-------|D|
1|5140,00 | |fx=sum(A1)*0.8 | |
2|1260,00 | |fx=sum(A2)*0.8 | |
3|
Det der står i C1 bliver så automatisk til 4112,00
Det eksempel jeg har lavet i A2 bliver så til 1008 i C2.
Note: Hvis du bruger Microsoft Excel, skal du huske at et "komma" laves ved et "punktum".
---
Therackoo :D
Svar #4
17. juni 2005 af Therackoo (Slettet)
Brug dette link til at se det istedet:
http://www.cantell.dk/images/regneark.bmp
http://www.cantell.dk/images/regneark.bmp
Skriv et svar til: moms
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
