Matematik

decimal til brøkk?? hjælp...

17. januar 2012 af hehehej (Slettet)

Hvordan skriver man fra decimal til brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Ganger med 100

0,8*100=80%


Svar #2
17. januar 2012 af hehehej (Slettet)

hvad med så hvis den sku forkortes?'


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2012 af 123434 (Slettet)

0,5=5/10=1/2

 


Skriv et svar til: decimal til brøkk?? hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.