Matematik

Integralerne

18. januar 2012 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem ved håndkraft hvert af integralerne:

∫_0^3¦f(x^2+ 5x-11)dx

 

Hvad gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af mathon

     beregn først
     det ubestemte integral

                                          ∫0 (x2 + 5x - 11)dx                     med integrationskonstanten lig med 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2012 af mathon

                                         F0(x)  =  0 f(x)dx  = 0 (x2 + 5x - 11)dx = (1/3)x3 + (5/2)x2 - 11x

                                         03 f(x)dx = F0(3) - F0(0)


Skriv et svar til: Integralerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.