Matematik

Begyndelsesværdi-problem

18. januar 2012 af Quijote (Slettet)

Bestem samtlige løsninger til diff. ligningen y'' + y' - 6y = 0 som opfylder y'(0)=0

Jeg er nået til:

y'(t) = -3A * e-3t + 2B * e2*t

y'(0)=0 --> -3A * e-3*0 + 2B * e2*0 = 0 --> -3A + 2B = 0

Hvordan kommer jeg videre, for at finde A og B?   


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af peter lind

Du skal have en oplysning til. Formentlig er der også givet hvad y(0) er


Skriv et svar til: Begyndelsesværdi-problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.