Matematik

brøker...

18. januar 2012 af hehehej (Slettet)

Hvordan kan man udregne dette : 2,6 + 3/5


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Omreng 3/5 til decimaltal og læg så de to decimaltal sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2012 af AskTheAfghan

2,6 + 3/5 = 26/10 + 3/5 = 13/5 + 3/5 = ...


Skriv et svar til: brøker...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.