Matematik

Ligninger/brøk

18. januar 2012 af Onleene95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

28x-14/15 = 5x+92/10 (den skal kigges på, som stod tallende på en brøkstreg)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Trigarr (Slettet)

x = 7,41463


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

(28x-14)/15 = (5x+92)/10  ?

Gang ligningen med brøkernes fællesnævner, gang ind i parenteserne og reducer.


Svar #3
18. januar 2012 af Onleene95 (Slettet)

Takker begge to

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2012 af Trigarr (Slettet)

Tror jeg han gør... mit er korrekt ! ;)


Skriv et svar til: Ligninger/brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.