Matematik

Isolere A,B og C

18. januar 2012 af Supercalifragilistic (Slettet)

A+B = 3

B+C = 2

2A+C = 2

Jeg har stirret mig blind i den....nogen hjælp?


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Af I og II får man

A - C = 3-2 = 1 , der sammen med
2A + C = 2 , ved addition giver

3A = 3 , or dermed A = 1

Dernæst fås så

B = 3 - A = 2 , og C = 2 - B = 0


Svar #2
18. januar 2012 af Supercalifragilistic (Slettet)

Hvordan fik du 3A = 3?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ved at lægge de to resulterende ligninger sammen, som forklaret i #1.


Skriv et svar til: Isolere A,B og C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.