Matematik

2034 Ln og e^x

20. januar 2012 af multo26 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kommer man fra e^x=2 til x=ln2?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ved at tage ln() på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2012 af SuneChr

# 0

For enhver logaritmefunktion, λa , med grundtallet  a ∈ R+\ { 1 } gælder:           y = logax  ⇔  ay = x

Specielt kaldes λe for den naturlige logaritmefunktion.


Skriv et svar til: 2034 Ln og e^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.