Matematik

Gangetegn i word

21. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Er der nogen genvej til at skrive dette gangetegn · i word? Jeg plejer altid at finde det oppe i menuen, men det tager sin tid. Jeg gider ikke at bruge tegnet *


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2012 af BanZ (Slettet)

Du kan jo bruge ctrl+c og paste det ind igen med ctrl+v

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2012 af Radamel (Slettet)

alt 250


Svar #3
21. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

#1 det er ikke det, jeg er ude efter

#2 virker ikke


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. januar 2012 af Johan193 (Slettet)

Der er noget der hedder tastaturgenveje, bruger selv ctrl+ * knappen til at lave det rigtige gangetegn. Gå ind under symboler > på flere symboler> genvejstast = tada :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2012 af Kulka (Slettet)

Har du matematik på A-niveau? 
I så fald vil jeg anbefale, at du bruger det "rigtige" gangetegn til at afspejle, at der er tale om skalarprodukter og vektorprodukter, så det er nemt at skelne mellem tegnene.


Svar #6
21. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

#4 Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Man bør her benytte den tynde gangeprik · mellem tal  

3 · 5 = 15

og den tykke gangeprik • mellem vektorer i skalarproduktet

cos(v) = (ab) / (|a||b|)


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. december 2017 af julie54 (Slettet)

man skal bare skrive Alt 250


Skriv et svar til: Gangetegn i word

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.