Matematik

Differentiabilitet (f´(x)=??)

22. januar 2012 af aatgsue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Givet Funktion: 

f(x)=3x^2

dens afledte funktion=

f´(x)=6x

 

jeg skal så finde for funktionen:

f(x)=0,5x^2

Hvordan gør man???

 

Det kunne godt tænke sig at jeg skal bruge tretrinsreglen men erikke sikker.


Svar #1
22. januar 2012 af aatgsue (Slettet)

HAR FUNDET UD AF DET!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2012 af mathon

   

                        (k·xn) ' = k·(xn) ' = k · (n·xn-1) = (k·n)·xn-1


Skriv et svar til: Differentiabilitet (f´(x)=??)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.