Matematik

Hvordan omsætter man mm2,km2,cm2 km2

22. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan omsætter man mm2,km2,cm2 km2, til dm2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af SuneChr

1 km = 1 000 m = 10 000 dm = 100 000 cm = 1 000 000 mm

1 km2 er et kvadrat, der er 1 km X 1 km = 1 km2

Det er så det samme som at sige 1 km2 = 1 000 m X 1 000 m  =  1 000 000 m2

Gør det samme med de andre enheder.


Svar #2
22. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Gør jeg det samme med de andre


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2012 af mathon

                   1 mm2 = (1 mm)2 = (10-2 dm)2 = 10-4 dm2

                   1 km2 = (1 km)2 = (104 dm)2 = 108 dm2

                   1 cm2 = (1 cm)2 = (10-1 dm)2 = 10-2 dm2

 


Skriv et svar til: Hvordan omsætter man mm2,km2,cm2 km2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.