Matematik

isolere h?

23. januar 2012 af humlebibi (Slettet)

hej alle. Min lommeregner gider ikke rigtig at samarbejde. Jeg skal have isoleret h fra denne ligning:

(pi*2*r)/2+ 2*h+2*r =16

nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2012 af mathon


             2·h = (16 - π·r - 2r)

             h = (8 - (π/2)·r - r)

             h = 8 - (π/2 + 1)·r


Skriv et svar til: isolere h?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.