Matematik

procent% (hjælp)

23. januar 2012 af karo458 - Niveau: A-niveau

hej, jeg har brug for hjælp!

Jeg ville blive glad hvis i gav mig en forklaring på hvor dan jeg:

trækker 25% af 200?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2012 af 123434 (Slettet)

1% af 200=200/100=2

25% af 200=2*25=50

200-50=150


Svar #2
23. januar 2012 af karo458

tusind tak for din hjælp! :D :D :D


Skriv et svar til: procent% (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.