Matematik

Finde evt. asymptoter for f(x)=2e^(0.5x)+4

24. januar 2012 af sundtold2010 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Folkens, jeg har en opgave om asymptoter for til på fredag, og jeg tænkte om der var nogle som kunne besvare mine spørgsmål til følgende opgave oplæg:

 

Find evt. Asymptoter for funktionen f(x)=2e0.5x+4

 

Mit spørgsmål er om der overhovedet er nogle asymptoter? i mine bøger står der nemlig at man finder lodrette, vandrette og skrå når funktionen er udformet som en brøk, hvilket jo ikke er tilfældet her. 

Nogle som kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2012 af peter lind

Prøv at se hvad der sker når x -> -∞


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2012 af nielsenHTX

kig på hvad der sker når x -> -∞


Skriv et svar til: Finde evt. asymptoter for f(x)=2e^(0.5x)+4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.