Matematik

Integrere tan^2(x)

24. januar 2012 af andy130 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har lidt problemer med at integrere tan^2(x)

Håber nogen af jer kan hjælpe lidt :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2012 af SuneChr

∫ tan2(ax) dx  =  1/a· tan (ax) - x  + konstant    Sæt da a = 1.


Svar #2
24. januar 2012 af andy130 (Slettet)

Okay. Tak for det :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2012 af mathon

               tan '(x) = 1+tan2(x)

               ∫ tan2(x)dx = ∫ (1+tan2(x) - 1)dx = ∫ (1+tan2(x))dx - ∫ 1dx = tan(x) - x + k


Skriv et svar til: Integrere tan^2(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.