Kemi

PH

25. januar 2012 af Camillafriis (Slettet) - Niveau: B-niveau

PH beregning for baser. F.eks. 0,1 NaOH

Hvad er formlen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2012 af mathon

                      [OH-] = 10-1 M

                      pOH = -log([OH- ]) = -log(10-1) = -(-1) = 1

  ved 25ºC
                      pH = 14 - pOH = 14 - 1 = 13

   


Svar #2
25. januar 2012 af Camillafriis (Slettet)

Jeg forstår ikke hvordan du kan springe fa 1 til at vide at PH er 14. 
Hvad er din udregning? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2012 af mathon

alment

     ved 25ºC
                        pH + pOH = 14 i en vandig, fortyndet opløsning

 


Svar #4
25. januar 2012 af Camillafriis (Slettet)

Har fundet ud af det :) men tak


Skriv et svar til: PH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.