Matematik
Stamfunktioner
09. september 2003 af
Buller60 (Slettet)
FUnktionen f er bestemt ved, at
f(x)=6-3x. Bestem den stam funktion F til f, der har linjen men ligningen y=4 som tangent.
Angiv derefter den stamfunktion G til f, hvis graf har linjen med ligningen y=3x+2 som tangent.
f(x)=6-3x. Bestem den stam funktion F til f, der har linjen men ligningen y=4 som tangent.
Angiv derefter den stamfunktion G til f, hvis graf har linjen med ligningen y=3x+2 som tangent.
Skriv et svar til: Stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
