Matematik

Differentialkvotient

29. januar 2012 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=1/3x3+e4x bestem f ' (x)

hvordan griber jeg den an??


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2012 af mathon

 

               f(x) = (1/3)x3 + e4x

               f '(x) = (1/3) · 3·x3-1 + e4x · 4

               f '(x) = x2 + 4e4x


Svar #2
29. januar 2012 af JTPUK (Slettet)

er f '(x) = x2 + 4e4x mit svar???


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2012 af mathon

  Ja


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.