Dansk

FSA Maj 2011 Stadig flere unge har fritidsjob

30. januar 2012 af MadsKristensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har fået stillet til opgave at skrive denne artikkel. Det er simpelt nok

Problemet er bare at der er stillet et ekstra krav. Jeg skal skrive artiklen med en slags metafor som afspejler historien. Den skal komme på banen i starten og i slutningen, og så skal den også lige findes et par gange mit i artiklen.

 

Jeg håber i forstår mit spørgsmål

Jeg håber i har et eksempel, som kan hjælpe mig. ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2012 af Nilletøz (Slettet)

Jeg forstår, hvad du spørger om, men jeg synes, at det er svært, når der ikke rigtig er nogen kontekst. Mit bedste bud var noget i retning af: "Lad den travle bi arbejde - sommeren er kort". Kunne tolkes lidt som, at de unge skal have lov at arbejde, fordi det alligevel er en kort periode, og det styrker dem til 'vinteren', altså den tid, hvor de skal klare sig selv - hvis der er tale om unge, der bor hjemme og arbejde - eller den kan tolkes som, så har de noget til sværere tider (vinteren) - eller den kan igen tolkes som, at livet er for kort tid, at de burde sidde med hænderne i skødet og vente på, at de kan få et fuldtidsjob. Der er mange muligheder :) 


Svar #2
31. januar 2012 af MadsKristensen (Slettet)

Okay, spænende... Det vil jeg tage til mig, og jeg tror helt sikkert, at jeg kan bruge dit gode svar. Det vil ihvertfald giv mig lidt inspiration ;-)


Skriv et svar til: FSA Maj 2011 Stadig flere unge har fritidsjob

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.