Matematik

Ligninger.. HJÆLP..

30. januar 2012 af Natasha94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er disse ligninger løst rigtig?

A) 6x-7=3x+1
     6x-3x=1+7
     3x=8
     X=2,5

B) 128/x=24
     128/24
      X=5

C) X/128 = 24
     24x=128
    128/24
     X=5


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2012 af Walras

a) Forkert. Du har udregnet 8/3 forkert.

b) Forkert. Desuden er din notation mildt sagt ude at skide. Du kan vist heller ikke finde ud af at udregne 128/24... Slå det efter på din lommeregner. 

c) Forkert. Gang med 128 på begge sider af lighedstegnet i første skridt, så er du færdig.


Svar #2
30. januar 2012 af Natasha94 (Slettet)

Tak :)

A) 6x-7=3x+1
      6x-3x=1+7
      3x=8
       8/3
     X=2,6

B) 128/x=24
      128/24
       X=5,3

Er de regnet rigtig nu ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2012 af Walras

a) Du bør afrunde til 2,7.

b) Korrekt. Men din notation er stadig ude at skide i anden linie.


Svar #4
30. januar 2012 af Natasha94 (Slettet)

B) 128/x=24
       128/24 <-- Hvordan kan man ellers lave den :S
        X=5,3


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. januar 2012 af Walras

Det hedder

x=128/24.

Du har blot 128/24 hængende frit i luften, og man aner ikke, hvad den er lig med. Husk x= !!

 


Svar #6
30. januar 2012 af Natasha94 (Slettet)

Taak :)


Skriv et svar til: Ligninger.. HJÆLP..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.