Matematik

hjælp !!

01. februar 2012 af hehehej (Slettet)

hvordan kan jeg omskrive dette til en brøk.. 2,5 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2012 af Julemaaanden (Slettet)

2 1/2


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2012 af SuneChr

5/2 er også brugbar. Kaldes en uægte brøk, når tæller > nævner.

# 1 kaldes et blandet tal.


Svar #3
01. februar 2012 af hehehej (Slettet)

#1 jeg tænkte også på den første, men så blev jeg lidt forvirret ..

#2 bytter man bar tælleren og nævneren om?


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. februar 2012 af SuneChr

# 3 sidste linje:  Nej, det må man ikke.  Man siger:   2 + ½  = 4/2 +  1/2    =  (4 + 1)/  =  5/2


Skriv et svar til: hjælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.