Matematik

Løs ligningssystemet

01. februar 2012 af gona94 (Slettet)

2x-y=-3

x+y=12

 

Håber i kan hjælpe :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Læg de to ligninger sammen. Løs den resulterende ligning i x og bestem så y ved indsættelse i en af de to oprindelige ligninger.


Brugbart svar (6)

Svar #2
01. februar 2012 af mathon

      ved addition
      af ligningerne
                                     3x = 9

                                     x = 3         som indsat i   x+y=12   giver

                                     3+y=12

                                     y = 9


Svar #3
01. februar 2012 af gona94 (Slettet)

hvordan finder jeg x


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2012 af hvemerjeg (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Den blev løst for dig på et sølvfad i #2, med fremgangsmåden fra #1.


Svar #6
01. februar 2012 af gona94 (Slettet)

hvorfor blev den slettet?


Skriv et svar til: Løs ligningssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.