Matematik

Knudeteori spørgsmål

02. februar 2012 af linej1992 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg sidder og kigger lidt på den matematiske knudeteori, og faldt over et spørgsmål jeg ikk elige kunne gennemskue, og det irritere mig egenltlig lidt. Så ville høre om der var nogle som lige kunne forklare det :)

 

spørsmålet lyder således.
Lad K, L  og M være tre knuder, og lad U være uknuden så gælder:
a) U # K = K
b) K # L = L # K
c) K # (L # M) = (K # L) # M

Bevis disse sætninger og relatér evt. til kendte matematiske formler

 

håber der er et klog hoved derude som kan forklare ;)


Skriv et svar til: Knudeteori spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.