Matematik

kordinator

02. februar 2012 af ano123 (Slettet)

Kan kan ikke finde ud af, at vise dette, er i ikke søde at hjælpe mig?? :)

Vis, at punkterne A (0,113), B (0,41), C (64,0) og D (90,0) på kordinatakserne alle ligger lige langt fra punktet K (77,84).

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2012 af peter lind

Du bruger afstandsformlen for afstanden mellem punkter på de fire tilfælde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2012 af PeterValberg

brug afstandsformlen

|AK| = √((xk - xA)2 + (yk - yA)2) = √((77 - 0)2 +(84 - 113)2) = √(772 + (-29)2) = √6770 ≈ 82,3

gør det samme med de andre punkter i forhold til K

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: kordinator

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.