Matematik

brøk...

02. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Hvordan substrahere man med hele tal når der tales om brøker? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2012 af mathon

      a/b - c = a/b - bc/b = a-bc/b


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2012 af SuneChr

5 - 1/3  =  (4 + 3/3) - 1/3  =  4 2/3

Det hedder subtrahere. Substral er blomster- og plantegødning.


Skriv et svar til: brøk...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.