Matematik

Simple førstegradsligner

04. februar 2012 af S95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogle der kan hjælpe, med dem her?;

 

1) 3x + 4 - 2x + 16 = 8 - 2x

2) 16x + 5 - 12x = 2x - 4

3) 13x - 14 = 15x + 7

4) -x -2 = -5 - 3x

 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2012 af Walras

Hvad har du selv forsøgt?

Desuden er det altså ligninger.


Svar #2
04. februar 2012 af S95 (Slettet)

Ja! men jeg får også et resultat, men det passer ikke, når jeg regner efter! 

 

Ja! Ups.. fejl..


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. februar 2012 af Walras

Så skriv, hvad du har gjort. Hvis du vil vide, hvor din fejl ligger, må du skrive dine beregninger.


Skriv et svar til: Simple førstegradsligner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.