Tysk

tyske sætninger

04. februar 2012 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heiij.

jeg har prøvet at oversætte følgende sætninger, men ved ikke om det er rigtigt oversat. Håber der er nogen som kan hjælpe mig.

 

A) Nej, det tror jeg ikke = Nein es denke ich nicht.

B) Hvem har lavet bilen? = wer hat das Auto gemacht?

C) Har de hørt historien? = Haben Sie die Geschichte gehört?

D) Det havde han ikke hørt = Es hatte er nicht gehört.

E) Vi bestiller papiret i morgen = Morgen wir das Papier bestellen.

 

på forhånd tak

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2012 af Tuno (Slettet)

Jeg synes, at alle lyder perfekt, men er ikke sikkert med A'en


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2012 af emilie1223 (Slettet)

Korrekt !


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. februar 2012 af Enhver (Slettet)

Nej, ikke helt korrekt. 

A)  Nein, das denke ich nicht. 

D)  Das hatte er nicht gehört. 

E)  Morgen bestellen wir das Papier. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. februar 2012 af Stygotius (Slettet)

B   evt. "repariert" i st. f.  "gemacht"        .......afhængigt af meningen

C  "Haben sie die Geschichte gehört?"

E  "Morgen werden wir das Papier bestellen."


Skriv et svar til: tyske sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.