Kemi

M^-1

04. februar 2012 af lDeathNote (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er forskellen mellem M-1 og M  ?

Altså M som i Mol/L selvfølgelig.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2012 af YesMe (Slettet)

M = mol/L (skrives med lille m til mol)

M-1 = 1/(mol/L)  (Hvor har du fået det fra?)


Svar #2
04. februar 2012 af lDeathNote (Slettet)

Hov det var ikke meningen (0:

Prøver at få styr på nogle enheder.

Jeg sidder med noget absorbans, og prøver at finde den aktuelle koncentration. Det er intet problem. Problemet ligger i at jeg ikke kan se hvad jeg skal gange

M-1*cm-1 med for at få det ud i mol/L ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. februar 2012 af YesMe (Slettet)

M-1·cm-1 = (M·cm)-1 = ((mol·cm)/L)-1 = L / (mol·cm)


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. februar 2012 af mathon

                             (M-1·cm-1) (M·cm) = M-1+1·cm-1+1 = M0·cm0 = 1·1 = 1

      i overensstemmesle med, at

                            A = ελ · L · c        er dimensionsløs


Skriv et svar til: M^-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.