Matematik

Udregning af trekantsider, hvis du kender vinklerne

05. februar 2012 af pazquee (Slettet) - Niveau: B-niveau

"Figuren viser en trekant ABC. Nogle af målene er anført på tegningen"

Bestem længden af siden BC

Bestem længden af højden hc fra C

 

A= 32.8°

B=41.5°

b= 17.6

a= 14.4

Hvordan regner man det ud!


Svar #1
05. februar 2012 af pazquee (Slettet)

glem det der a=14.4 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2012 af SabMo (Slettet)

Hej :)



Du kan bruge en formel der hedder 'Katete formel' 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2012 af mathon

                a / sin(A) = b / sin(B)

                a = (sin(A) / sin(B)) · b


Skriv et svar til: Udregning af trekantsider, hvis du kender vinklerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.