Matematik

Eksponentiel sammenhæng

06. februar 2012 af Andersheedegaard (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilke af de her ville i sige svarer til xy-sammenhænge til en eksponentiel sammenhæng.

 

Y=4x

y=x/4

y=4^{x}

y=x^{4}


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. februar 2012 af mathon

                    y = 4{x}


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

En eksponentiel sammenhæng har formen y = b·ax . Kun een af de viste funktioner har den sammenhæng.


Skriv et svar til: Eksponentiel sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.