Matematik

Potenssammenhæng

06. februar 2012 af Andersheedegaard (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilke af de følgende sammenhænge svarer til en potenssammenhæng?

y=5x^{3}

A=t^{2}

S=4\pi r^{2}

P=2^{t}

p=4t^{4}-2

p=4t^4-2

V=4\3\pi r^{3}

y=(x+1)^{3}

 

ved at formlen er y = b•ax men whaaaaaaaaat?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du må være i stand til at afgøre, hvilke af de nævnte funktioner, der har den form y = b·ax .

I øvrigt angiver man skrå brøkstreg denne vej: / , ikke \ . Lær at bruge redigeringsfaciliteterne med knapperne for indeks X2 og potens X2 .


Skriv et svar til: Potenssammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.