Tysk

"den" på tysk?

07. februar 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Hvordan siger man "den" på tysk? Jeg skal bruge det i følgende sammenhæng.

Ich måochte gern von dem Film erzählen. Er handelt von...

Kan det passe, at det er "er", nu når Film er maskulinum?


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. februar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Du er på den rigtige vej!  "Den" skal oversættes med "er-sie-es" alt efter navneordets køn.

Er (= der Film)  handelt von...

Sie ( = die Geschichte) handelt von.....

Es  ( = das Buch ) handelt von ......


Svar #2
07. februar 2012 af Sinimini (Slettet)

tusind tak for hjælpen;)

Har du tid til at kigge et lille tysk referat igennem på ca. 200 ord?


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. februar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Okay, dog ikke noget med Google! Sent venligst opgaven til min indbakke med oplysning omd din dead-line.


Svar #4
07. februar 2012 af Sinimini (Slettet)

Tusind tak. (den skal afleveres i morgen)


Svar #5
07. februar 2012 af Sinimini (Slettet)

Hvornår tror du, at du er færdig med at rette?


Skriv et svar til: "den" på tysk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.