Matematik

Hvor mange procent har den ene person levet længere end den anden?

07. februar 2012 af KrisserRisser (Slettet)

En person har levet i 20 år. Hans ven har levet i 25 år. Hvor mange procent har den ene person levet længere end den anden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2012 af hej2010 (Slettet)

Jeg ville nok sige 20%

25-20=5

5*100/25=20%

;) håber det er rigtigt!


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2012 af Faithful (Slettet)

så vidt jeg kan se, skal du gøre således: (25-20)/25*100..


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Normalt vil man beregne det

(y2 - y1) / y1 ,

som i dette tilfælde er (25-20)/20 = 25%


Svar #4
07. februar 2012 af KrisserRisser (Slettet)

Det tænkte jeg nok.


Skriv et svar til: Hvor mange procent har den ene person levet længere end den anden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.