Matematik

Kiloprisen på pærer er 15kr. Hvad koster 1,2kg så?

07. februar 2012 af Cycas (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2012 af videnviden (Slettet)

det du kan gøre er at du kan finde h´vad 100 g koster ved at dividere 15 med 1000 g = 1 kg derefter ganger du med 12 da 1,2 kg er det samme som 1200 g.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang kg-prisen med den faktiske vægt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2012 af momix (Slettet)

(15 / 100) * 1,2 * 100 = 18 kr eller 15*1,2 = 18 kr.


Svar #4
07. februar 2012 af Cycas (Slettet)

Tak skal i have!


Skriv et svar til: Kiloprisen på pærer er 15kr. Hvad koster 1,2kg så?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.