Matematik

HAster Meget!

07. februar 2012 af Dontblame (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hassster Meget!

 

Hvordan regnes:

(cos(x) )+(cos(x) )^2

 

Har ingen ide...


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

For eksempel

cos(x) · (1 + cos(x))


Svar #2
07. februar 2012 af Dontblame (Slettet)

Er det en løsning for det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2012 af SuneChr

# 0  Sådan står opgaven garanteret ikke, i den tekst, du har.

Er det en trigonometrisk ligning?              a·cos2 x + b·cos x + c = 0  ?

# 2  Man kan vel dårlig kalde noget en løsning, med mindre der er et lighedstegn tilstede?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad mener du med en løsning? Du spurgte efter, hvorledes et udtryk skulle beregnes.


Svar #5
07. februar 2012 af Dontblame (Slettet)

Der står: 

g(x)=(cos(x) )+(cos(x))^2, Dm(f)=[0,2π]


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Og du har så fået svar på dit spørgsmål om, hvorledes det kan beregnes.


Svar #7
07. februar 2012 af Dontblame (Slettet)

Så svaret er cos(x) · (1 + cos(x))? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja. Eller    cos(x) + (cos(x))2 . Der er da ikke noget i vejen med det opgivne funktionsudtryk. Jeg satte blot en fælles faktor uden for en parentes.


Skriv et svar til: HAster Meget!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.