Matematik

Hvordan isoleres a i eksponentiel funktion?

09. februar 2012 af Emitemos (Slettet) - Niveau: C-niveau

y = b * ax

 

Er så lost i ligninger :(

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2012 af PeterValberg

y = b·ax

y/b = ax

x√(y/b) = a

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. februar 2012 af Emitemos (Slettet)

Mange tusind tak.


Skriv et svar til: Hvordan isoleres a i eksponentiel funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.