Matematik

Hjææælp

09. februar 2012 af Me292 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Befolkningstallet i New York var 36300 i året 1790.
a) Opstil en matematisk model for udviklingen for befolkningstallet i New York, når det oplyses, at den årlige tilvækst i årerne efter 1790 var 4,4 %

 

- Hvordan bærer jeg mig ad, med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2012 af mathon

   

                       ekspoentiel funktion med fremskrivningsprocent på 4,4


Svar #2
09. februar 2012 af Me292 (Slettet)

y = b * ax =            y = 36300 * 4,4x ? eller hvad?


Skriv et svar til: Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.