Matematik

Hjælp

09. februar 2012 af 787 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn

4x/3=16 

3x/2=15

2x/4=13

 

jeg kan ikke beregn dem 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Prøv at gange med 3/4 i den første men husk på begge sider af ligningen, med 2/3 i den anden og med ?? ja nu kan du måske selv


Svar #2
09. februar 2012 af 787 (Slettet)

Jeg forstår ikke


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

4x /3 = 16...................gang med 3

4x = 48.......................dividér med 4

x = 12

Vupti -

De andre efter samme opskrift ;-)

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.