Matematik

Differentiabilitet

10. februar 2012 af placebo321 (Slettet)

Alle differentiable funktioner er kontinuerte, hvorimod kontinuerte funktioner ikke nødvendigvis er differentiable.

Kan nogen komme med et eksempel på en kontinuert funktion, der ikke er differentiabel?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen f(x) = |x| er kontinuert for alle x, men den er ikke differentiabel for x = 0 . Funktionens graf har et knæk ved x = 0.


Svar #2
15. februar 2012 af placebo321 (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Differentiabilitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.