Matematik

Hjælp til matematikopgaver

12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan regner jeg denne ud: 8/16 ___%

1/5___%

Cirklens R= 2,25 cm 

Hvordan finder jeg diametern?

Så er der den sidste: Århus Dt. Afgang 11.48 

København ankomst 15.11

Rejsen varer ?timer

Minutter.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Hvad giver 8/16?

I procent, ganger du det med 100.

Hvad er en diameter?

Hvor lang tid tager det for at rejse fra Århus til Kbh? 11:48 --> 15:11. Du kan godt regne ud.

Det med minutter, dividerer du timer med 60.


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. februar 2012 af hehehej (Slettet)

8/16= det en halv?? halvdelen af 16 er 8?
Diameteren er altid det dobbelte af radiusen.
Start med at sige vi afrunder 11:48 til 12. og vi afrunder 15:11 til 15. Hvor meget er der fra 12 til 15 = 3timer + 11 + 12 = 3timer og 23min. Det burde ikke være så svært.
 


Skriv et svar til: Hjælp til matematikopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.