Matematik

mathjælp

14. februar 2012 af 12hus (Slettet)

en mobilabonnemt sender x smser og har t minutters samteler i en periode
regningsbeøbet B (Kr) for perioden beregenes efter formelen

B=0.30*x+0,70*t
hva koster det at sende en  sms og hva er minutpårisen for samtaler

 

 

er der nogen der kan forklar mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Indsæt x=1 og t=0 så har du prisen for en sms

indsæt x=0 og t=1


Svar #2
14. februar 2012 af 12hus (Slettet)

kan du forklar mig nærmer..

eller hvorfor hvis skal insætter 0 og 1

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Prisen på 1 sms fås ved at sætte antallet af smser (x) til 1 og sntallet af samtaleminutter (t) til 0


Skriv et svar til: mathjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.