Matematik

Grænseværdi i grænseovergang

14. februar 2012 af JennaJ (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Afgør om

 

f(x,y)=x^(2)-y^(2)      for      (x,y) tilhørende R^2

 

har en grænseværdi i grænseovergangen (x,y)->(0,0), og fin den i påkommende tilfælde.

 

Nogen som kan hjælpe mig med det? :d

 

Jeg har fået delta = epsilon, men er ikke sikker på resultatet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen f(x,y) = x2 -y2 er kontinuert i (0,0), og funktionsværdien f(0,0) er derfor lig med grænseværdien.


Svar #2
14. februar 2012 af JennaJ (Slettet)

Men hvad er delta lig med?


Skriv et svar til: Grænseværdi i grænseovergang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.