Matematik

Vektor.

15. februar 2012 af RealMadrid10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Givet vektoerne p(2,2), s(K,-5) og v=AB  <---- Disse er vektore. 

Punkter: A(-3,-5) og B(5,7)

 

Bestem koodinatorerne til vektoren 3p - 3.5v   ?    <---- (3.5v er en tværvektore, den med hatten :D)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2012 af nielsenHTX

hvis v skal være en vektor mangler der et tegn(+ eller -) mellem AB i v=AB    hvis der menes prikporduktet så er v ikke nogen vektor. og 3p - 3.5v giver i så fald ikke mening


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2012 af help123 (Slettet)

v = AB = (5+3 ; 7+5) = (8 ; 12)


Skriv et svar til: Vektor.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.