Matematik

Matematik A!

15. februar 2012 af Logisk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der lig kan hjælpe mig med opgave 5 under denne hjemmeside : 

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF11/Proever%20og%20eksamen/110524%202stx111_MAT_A.ashx 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2012 af nielsenHTX

roter ΔABC 90grader med uret så det bliver til (se fil)

da det er ensvinklet trekanter er der kun en konstant mellem længden af deres sider, denne konstant er

36/30=6/5

|CE|=|AC|*6/5

 

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #2
15. februar 2012 af Logisk (Slettet)

AC = 40 

40 * 6/5 = 48 

48 - 30 = 18 = BE 

Er det rigtigt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2012 af nielsenHTX

#2 ja det er det.


Svar #4
15. februar 2012 af Logisk (Slettet)

mange tak :) 

 


Skriv et svar til: Matematik A!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.