Matematik

Partenser

16. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Jeg vil bare gerne lige vide om jeg gøre dette rigtigt:

(4a+2a):4

= 0,5a + 1a

eller

=2a + 1a

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2012 af 123434 (Slettet)

(4a+2a):4

1a+0,5a=1,5a

 

 


Svar #2
16. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Altså jeg skulle bare reducer. Men må det godt være komma tal som er svar?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2012 af 123434 (Slettet)

Efter hvad jeg har lært må man godt.


Svar #4
16. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Okay tak!


Svar #5
16. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Må jeg lige spørger om noget igen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2012 af 123434 (Slettet)

Ja da


Svar #7
16. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Okay!

Jeg har lige nogle her, som jeg er gået i stå med:

(4+2a) : 4

- Hvordan regner jeg 4ud?

 

-a-5(a-b)+3a+4b

- Er det så ikke noget med man skal ændre fortegnet??

 

(16a-16) :4 +(a+9b)

 

4x(3x +5y) -3x(2x+3y) +2xy


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. februar 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

Udnyt 4*4

(16+2a):4=4+0,5a

-a-5(a-b)+3a+4b

-a-5a+5b+3a+4b=-3a+9b

- * -  = +

x*x=x^2

4x(3x+5y)-3x(2x+3y)+2xy

12x^2+20xy-6x^2-9xy+2xy=6x^2+13xy

 

Folkens, hvis jeg har lavet nogen fejl, så sig endelig til

 

 

 


Svar #9
16. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Jeg forstår ikke rigtigt hvad du mener

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Du skulle måske indskrænke dig til eet spørgsmål af gangen. Så du ikke mister overblikket. Det gør det også nemmere at hjælpe dig.

Hvad er det du ikke forstår (og skriv  så kun eet svar her)


Brugbart svar (0)

Svar #11
16. februar 2012 af 123434 (Slettet)

9#

Du skal bare gange ind i en parantes.

F.eks 2(a+3)

2*a+2*3=2a+6

Men du må nødt til at være opmærksom på nogle ting undervejs

F.eks

x*x=x^2

4x*3x=12x^2

-*-=+

-5*-b=5b

 


Skriv et svar til: Partenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.